Nytt fritidshus med 270 graders panoramavy

I samband med Stora husvisningsdagen på Nybygget vid Arlanda flygplats, invigdes bland annat fritidshuset Panorama på 84 m2. Fritidshus ger en gränslös naturupplevelse genom en 270 graders panoramavy.

Nybygget är en permanent husutställning för dig som går i husbyggar-tankar. Nybygget ligger centralt beläget vid Arlanda flygplats och gör det enkelt för besökare oavsett var de kommer ifrån att på en och samma plats söka sitt drömboende. Här finns landets ledande hustillverkare och du hittar både villor, fritidshus och Attefallshus.

En av dessa tillverkare, Attefallsspecialisten möter marknadens ökade efterfrågan av fritidshus genom ny affärsinriktning med varumärket Fritidshusspecialisten. Med ny inriktning kan man erbjuda kunderna en större bredd av de mindre boendestorlekarna.
Panorama, 84 m2 är för Nybygget ett välkommet tillskott av fritidshus till utställningen och ligger helt rätt i tiden.

Fritidshuset erbjuder generösa utrymmen för boende och umgänge med två sovrum, badrum och kombinerat allrum med kök. Panorama levereras i två färdiga moduler och står monterat och klart inom 3 – 5 dagar, redo att flytta in i.
Huset finns i fem storlekar, 30, 45, 60, 84 samt 100 m2. Ritningar på samtliga hus kommer under våren.

Vilken utsikt du än har kommer Panorama ge dig en känsla av att vara nära naturen med sin 270 graders vy. Och för de som är på jakt efter en mindre modell så finns här fem olika storlekar i spannet 30 – 100 m2 att utforska.
– Panorama är för oss på Nybygget ett välkommet tillskott till vårt utbud av fritidshus och ger oss en större bredd till våra besökare, avslutar Camilla
Yngfalk, platschef på Nybygget.