Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskoga bäst i Sverige

Gustaf Florenius, Therese Andersson Marie Florenius och Magnus Skagerstam vid priscermonin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskoga har utsetts till Sveriges bästa mäklarkontor bland 160 mäklarkontor som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har runtom i Sverige. Motiveringen till vinsten är att karlskogakontoret under flera år skaffat sig en hög marknadsandel, nöjda kunder och en mycket bra tillväxt. Förutom äran utgörs priset även av ett stipendium på 20 000 kronor.
– Vi sätter alltid kunden i fokus och det låter kanske lite allmänt men vi arbetar hårt för att alla ska bli nöjda och känna sig belåtna med bostadsaffären. Vi är tillgängliga för kunden och hjälper till med så mycket vi kan. Bara för att huset är sålt och den nya familjen flyttat in, så är inte affären klar, det kan hända mycket på resans gång och då finns vi där för både köpare och säljare.

Givetvis är det lättare att prestera på en bra marknad. Karlskoga tillhör en av de kommunerna i Sverige med störst tillväxt och det märks framför allt på bostadsmarknaden, stor efterfrågan och litet utbud, vilket driver upp prisnivån, säger Gustaf Florenius.

av Björn Hallin

Leave a Reply