Det bästa för din anläggning – till rätt pris

 

KVT är ett kompetent team av servicetekniker inom ventilation, VS, värme & kyla, styr & regler, OVK besiktningar och energioptimering. Vår vision är att skapa ett stabilt serviceföretag inom VVS-branschen, där vi med kompetent personal erbjuder tjänster inom samtliga områden.

Vi har samlat alla installationsgrenar under ett och samma tak vilket gör att du som kund får en kontaktperson för alla tekniska installationer.

Enkelt för dig, enkelt för oss,
Välkommen till Klimat & VVS-teknik!

 




VENTILATION

Din expert inom ventilation

En god inomhusmiljö är A och O för en fungerande verksamhet. Vi på KVT är experter inom ventilation och kan erbjuda er hjälp med det mesta inom området.

Läs mer...

VS

Dina experter inom VS

Vi erbjuder funktionella installationer som ger säker tillgång till kyla, vatten och värme. Fokus ligger på funktion, miljö och kvalitet samt kundanpassade lösningar.

Läs mer...

VÄRMEPUMPAR

Din värmepumpsinstallatör

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft.

Läs mer...

STYR & ÖVERVAKNING

Experter inom automation

Vi har kunskap om moderna system för både fastighets- och industriautomation som med fördel kombineras med andra ssystem, tex. brand, hiss och säkerhet.

Läs mer...

LIVSMEDELSKYLA

Livsmedelskyla

Matvaror är känsliga för tempertursvängningar och måste hanteras med stor noggrannhet. Industrimässig livsmedelshantering ställer därför stora krav på att temperaturregleringen. Vi har lång erfarenhet av kyl- och frysanläggningar.

Läs mer...

KOMFORTKYLA

Vi kan inomhusklimat

Vårt välbefinnande, och vår förmåga att verka effektivt, påverkas till stor del av inomhusklimatet. En bra komfortanläggning ger ökad livslängd på elektronisk utrustning liksom bättre arbetsmiljö, ökad effektivitet och nöjdare kunder.

Läs mer...

1000-tals

Installationer

69

Medarbetare

100-tals

Kunder

Så här glad är Robin när han anställt sin första montör, självklart är det en Mölköms-grabb! Bra jobbat Robin!

Henrik bor i Molkom med sin sambo och sina tre små tjejer, han älskar att åka fyrhjuling när han har tid över från jobb och familj! Henrik kommer passa perfekt in i VS gänget och på KVT, vi hälsar dig alla varmt Välkommen!

#klimatvvs
...

❣️❣️❣️
Har vi inte alla otroligt mycket att vara tacksamma för? Med allt hemskt som händer i världen just nu så kanske dagen idag är en dag att stanna upp och reflektera över vad vi har där mitt framför oss..

Kan det vara en rolig arbetsplats att gå till, där du får utvecklas och får utlopp av din kreativitet?
En fin familj som bryr sig?
Grymma vänner som finns där?
En frisk kropp?
En härlig utmaning eller ett äventyr att se fram emot?
Drömmar som det är dags att ta tag i?
Kan du checka av alla dessa eller kanske en av dem?

Passa på idag och berätta för de runt omkring dig hur tacksam du är för just dem, livet kan ändras fort.

Ha en fin Alla <3 Dag önskar alla på KVT
...

*Fettisdagen*

Njut av den allihop!! Det skall vi göra här på KVT!!
🎯☕️🤤
...

Snön börjar smälta, julen med alla godsaker som hör till är nu över och vi ser fram emot vt-24 vi nu klivit in i. Mycket vinter kvar, vi njuter av dessa fina dagar, när himlen är blå och solen lyser så fint! Vi är verkligen på g och humöret är på topp🥳

Här är Mattias, vår nye avdelningschef på Ventilation, ihop med Andreas på kundbesök i det fina vädret på Swedev och Munkforssågarna!

Runt om i hela Värmland har vi våra kontor och finns alltid nära dig som kund. Så välkommen att ring in till oss om det du behöver hjälp med! Nu KÖR VI!
#klimatvvs
...

Julhälsning från oss på KVT! Under jul och nyårshelgerna når ni oss på tel. 054-52 52 00 eller via www.klimatvvs.se. Vi vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! 🎄🎄🎄 ...

I fredags avnjöt vi ett magiskt gott julbord på Pitchers!

Det var en fantastisk kväll, där medarbetare från alla våra kontor runt om i Värmland deltog! Härlig kväll och vi på KVT är så tacksamma för alla våra grymma kollegor!! @klimatvvs
...

Vi ger i år en julgåva till @bris116111 och deras viktiga arbete med att stötta alla barn som hör av sig under högtiden. Julgåvan gör att vi bidrar till att fler barn får prata med en kurator oavsett tid på dygnet. Med detta önskar vi en fin första advent! 🌟 ...

Vilka grymma team vi har på KVT!!

Här är vårt Styr och övervaknings team! Utspridda över stora delar av Värmland. Dessa stjärnor har kunskap och erfarenhet av moderna system för både fastighets- och industriautomation.

KVT hjälper dig med:

Projektering, Felsökning, Utredning, Åtgärdsförslag, Service, Programmering, Drifttagning, Apparatskåpsbyggnation & Elscheman.

Kontakta oss för hjälp med det just du behöver!

#klimatvvs
...

Vi på KVT jobbar varje dag hårt mellan orter och avdelningar för att göra vårt bästa ut, till och för våra kunder.

Här har vi Mattias, Tomas och Nisse från våra Årjäng och Arvika kontor.

Till och med en fredag lackar svetten för grabbarna.. 🤓

Med detta vill vi önska er alla en Happy Friday!

klimatvvs.se
...

Vi har på KVT otroligt bred kompetens på våra servicetekniker. Inom ventilation, VS, värme & kyla, styr & regler, OVK besiktningar och energi optimering.

Här har ”Spiken” och gänget i Hagfors byggt ett utsug till den nya gjutlinjen på Valmet. Otroligt vackert! Vi har någon för alla installations grenar!

Välkomna att kontakta oss. klimatvvs.se
...