Förlängd Motorsportvecka 2024

Nu är det klart att det blir folkfest med motortema i Karlskoga även 2024. Den tionde upplagan av Karlskoga Motorsportvecka sparkar igång redan 7 juni med SM i enduro och fortsätter till och med söndag 16 juni.
– Planeringen pågår för fullt, säger projektledaren Johan Granqvist, vi har mycket roliga grejer på gång.

Programmet för Motorsportveckan kommer presenteras successivt under vintern och våren, och det utlovas en blandning av klassiker, favoriter i repris och roliga nyheter som både breddar och spetsar arrangemanget.
– Det kommer vara många programpunkter man känner igen och en hel del spännande nyheter, berättar Johan Granqvist.

En nyhet som kan avslöjas redan nu är att Motorsportveckan 2024 kommer förlängas. Man kör som vanligt vecka 24, men ”tjuvstartar” redan helgen innan då SM i enduro körs i Karlskoga som en del av Motorsportveckan.
– Det blir enduro första helgen och sedan fortsätter vi under hela veckan, så det blir fullt pådrag i tio dagar.

2024 års motorsportvecka blir den tionde i ordningen och tanken är att tioårsjubileet ska uppmärksammas under veckan, men att man jobbar vidare i samma anda som man gjort sedan starten och som gjort Motorsportveckan till en succé.
– Vi har ett väl fungerande koncept, det ska vara en folkfest där det finns något för alla.

Det är tredje året som Johan Granqvist håller i trådarna för Motorsportveckan, och han ser redan nu fram emot sommarens vecka.
– Jag älskar att hålla på med det här, säger han, det är väldigt mycket jobb men fantastiskt kul, särskilt när man kommer ut på arenorna och ser allt folk.

Text : Nicklas Remmegård. Foto:  Karlskoga Motorsportvecka