Dressin i Degerfors

På en dressin kan du besöka natursköna områden i Degerfors kommun med omnejd och uppleva naturen på riktigt nära håll. En lämplig tur på dressin är Dressinstation/Ängebäck till Håkanbol. Sträckan är 7,7 km och tar cirka 2-3 timmar tur och retur. Vill du åka längre, fortsätt till Mosstorp en fin vildmarksrastplats på kanten av Stormossen, här kan du njuta av tystnaden. Det finns en liten timrad raststuga, gräsmatta med tältmöjlighet, utedass, vedbod, grillplatser samt rastbord. Därifrån kan du ta en kort promenad till den rofyllda sjön Däveln. Turen till Mosstorp tar cirka 3-4 timmar tur o retur, avståndet är 12.2 km.

Öppet 28 juni – 15 augusti dagligen 10-17
Från 16 augusti – september endast förhandsbokning senast dagen före.

Bokningstelefon 0586-48740
www.visitkarlskogadegerfors.se