Tiden för att byta till vinterdäck närmar sig. Bjuhrs Bil kickstartar säsongen med ett Öppet hus.

Öppet hus hos Bjuhrs Bil

Tiden för att byta till vinterdäck närmar sig. Bjuhrs Bil kickstartar säsongen med ett öppet hus där du kan se årets nyheter och träffa representanter för kända däcktillverkare.

30/9 bjuder Bjuhrs Bil in till öppet hus i lokalerna på Botorps industriområde.
– Det blir ett sätt att sparka igång inför vintersäsongen, berättar Pär Bjuhr på Bjuhrs bil. Vi försöker köra det här en gång om året för att visa upp nyheter och påminna om att hösten närmar sig så man kommer igång och inte väntar för länge med att byta till vinterdäck.
Under dagen kommer det att erbjudas förmånliga priser för den som beställer däck, fälgar eller kompletta hjul.

– Vi kör en liten drive där, säger Pär.
Därtill kommer det att visas upp nyheter och ges möjlighet att se sortimentet och verksamheten. Bland nyheterna nämner Per att man nu är återförsäljare för Pirelli, och att Michelin har ett nytt odubbat vinterdäck på gång som är något alldeles extra.
Det kommer att finnas representanter på plats från flera däcktillverkare och leverantörer för att visa upp sina produkter samt vara behjälpliga med råd och svara på frågor, och självklart kommer det bjudas på både hamburgare och kaffe.
Under det öppna huset kommer man fokusera på däck, men Bjuhrs Bil
erbjuder även verkstadstjänster och är en auktoriserad bilskrot.

Text: Nicklas Remmagård